Even voorstellen

Mijn naam is Sil Brasz. Sinds 1 januari 2013 ben ik directeur van basisschool Op den Akker. Daarnaast ben ik ook directeur van kindcentrum Meester Snel in Losser. Concreet betekent dit dat ik op maandag en donderdag bij Op den Akker aanwezig ben en op woensdag om de week.

Mijn werkzaamheden binnen de school

Beide directiefuncties doe ik met veel plezier. Mijn passie ligt in het werken met kinderen, ouders en collega’s. Samenwerken in goede harmonie vind ik erg belangrijk. Dit wordt bereikt door oprechte aandacht voor elkaar, vertrouwen en wederzijds respect. Heel belangrijke voorwaarden om kinderen een fijne schooltijd te bezorgen waarin zij zich optimaal, op hun eigen niveau, kunnen ontwikkelen. Kinderen die later met een warm gevoel terugkijken op hun basisschooltijd; daar doen we het voor!

Over mijzelf

Met mijn gezin woon ik in Oldenzaal. Naast mijn werk op school en het reilen en zeilen thuis, ben ik druk met de voetbal van onze jongens. Elk weekend sta ik langs de lijn en om de week ben ik in het stadion van FC Twente te vinden.

Weet dat mijn deur altijd openstaat voor een kennismaking, praatje, vragen/opmerking of advies. U bent van harte welkom!